Kreative og morsomme måter å overraske din utkårede på bursdagen

Kreative og morsomme

Bursdagen hennes nærmer seg og du vil vise henne hvor mye hun betyr for deg.  Blomster og sjokolade er selskapskjole standard valgene, men vil du gjøre litt ekstra stas på henne bør du tenke utradisjonelt. En kreativ og spennende gave behøver ikke å koste noe ekstra. 

Er du usikker på hva som er en passende gave, har vi samlet flere gode tips i denne artikkelen. Vi hjelper deg med utgangspunktet, så du har den perfekte gaven til din kjære. 

En skattejakt

Enten du har et stort hjem eller et lite, det finnes mange forskjellig skjulesteder. Del opp skattejakten slik at hun må finne flere små ledetråder før hun finner selve jackpoten. Gode tips er skjule ledetråder steder som har en personlig betydning slik som: 

  • bak gaven du fikk fra meg i fjor
  • i skuffen jeg aldri åpner
  • etc

Her gjelder det å være kreativ, men husk å ikke være for kreativ. Det er ikke sikkert at hun tenker over at du aldri åpner skuffen fylt med vaskemidler for eksempel. Samtidig vil slike gåter vise hvor mye du bryr deg om henne. 

I enden av skattejakten venter gaven, som kan være alt fra et smykke til en reise. 

Gi flere hint over flere dager 

Er det en viktig merkedag, og du planlegger noe stort, kan du bygge opp spenningen over flere dager. Har du planlagt en reise, så kan du begynne med å gi hint noen dager før. Du kan klippe ut navnet på stedet og gi henne en og en bokstav, gjerne i feil rekkefølge. Så hvis du skal ta henne med til Paris, begynn med å gi henne «I». 

Du kan gi henne dufter, postkort eller annet som også tipser om hva som skal skje. Legg lapper forskjellig steder rundt i huset, alle med små hint. Bare husk å ikke gjøre det for enkelt!

En ny opplevelse

Det må ikke være så stort heller. Hva med å ta henne med i Operaen? Da kan du kjøpe eller leie en selskapskjole som du lar henge i klesposen, lett synlig. Hun får ikke lov åpne klesposen før på selve dagen. Så kan hun sitte og gjette på hva dette kan være i flere dager. 

Eller hva med å leie klatreutstyr? Legg alt i en bag som er synlig og ikke la henne lov å åpne den. Så kan dere lære dere å klatre sammen. 

Mulighetene er mange, men det gjelder å skape litt forventing. Litt som på juleaften. Du kan se treet og alle gavene, men ikke lov å åpne dem. 

Lag et personlig kort

Mange av oss har nesten sluttet å skrive for hånd. Alt er på pc, eller på meldinger på telefon. Å ta seg bryderiet med å lage et kort og skrive en liten hilsen er nå gull verdt. Er du bekymret fordi du ikke liker håndskriften din, ikke tenk på det. At du har tatt deg bry med å skrive et kort, det er aller viktigst! 

%d bloggers like this: